Pirinçli Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızı Pirinçli ilk ve Ortaokulu´nda hayatta başarılı ve mutlu olacak şekilde yetiştirmek ve onların iletişimde bulunduğu bireyleri de bu doğrultuda yönlendirmektir.

Misyon: Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek

Başarılar: Beytüşşebap Futbol turnuvası birinciliği. Beytüşşebap Basketbol turnuvası ikinciliği. Beytüşşebap genç erkekler masa tenisi turnası birinciliği.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Köy servisçileri Telefon Numaraları : Tahir Öztunç (0534) 685 11 97 Derviş Gök (0530) 886 59 96
Sportif Etkinlikler: Basketbol ve Futbol sahaları bulunmaktadır. Masa tenisi turnuvaları da yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (486) 317 2074

WEB - https://pirincliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - PİRİNÇLİ KÖYÜ/BEYTÜŞŞEBAP/ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köy dağınık bir şekilde yerleşmiştir. Dere yatağı boyunca dizilidir evler.

Adres - PİRİNÇLİ KÖYÜ/BEYTÜŞŞEBAP/ŞIRNAK

Ulaşım Şırnak Merkezden Pirinçli Köyüne günlük gidiş-geliş yapan servisler bulunmaktadır.Sabah 06:30 da köyden hareket edip öğleden sonra 14:00 da Şırnak´tan köye dönüş sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçeye 32 km. ilimize ise 132 km. uzaklıktadır.